Site prezentare. Producție cosmetice special pentru afacerea dvs. Dacă doriți să luați legătură cu noi accesați secțiunea Contact!

 

 

Cine suntem

SAVIATIO – este denumirea comercială a S.C NABRES SRL., persoana juridică de naționalitate romană, cu sediul social în Tîrgu-Mureș, județ Mureș, Strada Transilvania nr.30, având număr de ordine în Registrul Comerțului J26/2100/23.11.2007 cod unic de înregistrare fiscală 22809941. Acest site este în administrarea SC NABRES SRL, denumit în continuare “Vânzător” și este pus la dispoziția oricărei persone fizice ori juridice, denumite în continuare “Cumpărător”.

Terminologie

Următorii termeni folosiți în acest contract vor avea sensurile de mai jos:

Site / Domeniu – toate informațiile de pe domeniul www.saviatio.com și subdomeniile acestuia care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; Vânzător – SAVIATIO.

Client – orice persoană fizică sau juridică ce plasează o comandă și care ia la cunoștiință conținutul prezentului site prin orice modalitate de comunicare oferită de către acesta (electronic, telefonic) sau printr-un acord de utilizare încheiat între SAVIATIO și client care necesită utilizarea unui cont.

Utilizator – persoană fizică sau juridică înregistrată pe Site prin crearea unui cont care se declară ca fiind de acord cu clauzele menționate în prezența secțiune.

Nickname – orice nume fictiv sau nu adoptat de către Utilizator sau Client și care poate adăuga Conținut pe Site. Nickname-ul este asociat informațiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumpărătorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – secțiunea care corespunde unei adrese de e-mail și unei parole, care are ca obiect realizarea unei comenzi. De asemenea, în cont pot fi regăsite informații cu privire la istoricul Clientului (comenzi amplasate, facturi etc.).

Favorite – secțiune din Cont care permite Clientului / Utilizatorului să își creeze Liste.

Lista – pagina web din Favorite în care Clientul / Utilizatorul poate adăuga Bunuri pe care le considera a fi preferate și pe care, ulterior, le poate adăuga în coșul de cumpărături („coșul meu”). Listele pot fi: A. Publice: orice Client / Utilizator poate vizualiza Lista Clientului / Utilizatorului în cazul în care acesta a distribuit-o pe rețelele de socializare (Facebook, Twitter și Google+) sau dacă accesează profilul public al Clientului / Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Clientul / Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricând, direct din Contul său, secțiunea Favorite. B. Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Clientul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca și publice oricând, direct din Contul său, secțiunea Favorite.

Comanda – modalitate de comunicare stabilită între Vânzător și Client care valorifică voința clientului în procesul de achiziționare a unui bun.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Clientuluiui ca urmare a Contractului încheiat.

Campanie – acțiune organizată ce are un obiectiv comercial prin expunerea unui anumit număr de bunuri sau servicii, având stoc limitat.

Contract – acordul de voințe realizat la distanță între Vânzător și Client, prin care Vânzătorul este obligat să livreze produsul, iar Clientul să plătească prețul întocmai cum s-a convenit.

Continut

  • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
  • informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
  • informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
  • date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – evaluarea obiectiva realizata de beneficiarul unui produs asupra aspectelor ce tin de comportamentul Vanzatorului.

Rating – aprecierea calității produsului ori a comportamentului vânzătorului exprimată prin acordarea unui număr de stele (între 1 și 5), Rating-ul fiind în conexitate cu Review-ul.

Comentariu – observație realizată de către un utilizator referitoare la produs sau comportamentul Vânzătorului.

Întrebare – formula de adresare către alți Utilizatori / Clienți în vederea obținerii de informații asupra produselor regăsite pe Site.

Răspuns – informație scrisă sub forma unuei explicații acordate de către un Utilizator / Client altuia care a adresat o Întrebare în Site, în pagina unui anumit produs.

Document – prezentele Termene și Condiții.

Newsletter – instrument electronic (e-mail, telefon) prin care clientii interesati sunt informati de produse sau servicii oferite de catre Vanzator (promotii, oferte), fara niciun angajament din partea acestuia cu referire la informatiile continute.

Tranzacție – încasarea, precum și rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de către SAVIATIO, Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de cârduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

Voucher – cupon fizic sau virtual în care se regăsește un cod unic folosit în avantajul Clientului la achiziționarea unui produs.

Documente contractuale

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu formă de comunicare (telefonic, chat, e-mail, facebook) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale. După plasarea comenzii, clientul va primi o notificare electronică sau telefonică, ce are rol de informare, nesemnificând acceptarea Comenzii.

Vânzătorul poate să modifice cantitatea produselor vizate de comandă, însă doar pentru motive temeinice și doar prin informarea prealabilă a clientului. Vânzătorul va returna suma achitată.
Data perfectării acordului de voințe se consideră a fi în momentul în care Clientul primește nota de expediere de la Vânzător.

Politica de vânzare online

Plasarea unei comenzi pe Site se realizează prin acceptarea Termenilor și Condițiilor și este destinată oricărei persoane, însă SAVIATIO poate să restricționeze accesul unui anumit utilizator, pentru motive temeinice, dacă acesta periclitează în vreun fel activitatea desfășurată de Vânzător sau de alți utilizatori. Clientul poate sesiza în orice moment Departamentul de Relații cu Clienții al SAVIATIO.

Vânzătorul nu are nici un fel de obligaţii de despăgubire legate de desfiinţarea interfeţei de utilizator folosită abuziv. Aprecierea privind comportamentul abuziv al cumpărătorilor ţine de competenţa exclusivă a Vânzătorului. Constituie o exercitare abuzivă a drepturilor de cumpărător în special dacă despre produsul returnat se poate constata în mod clar că acela a pierdut din cantitatea iniţială nu din cauza uzurii datorate folosirii curente.

Vânzătorul nu îşi asumă răspunderea pentru daunele directe sau indirecte provenite din utilizarea siteul-ui SAVIATIO, așadar aplicarea sfaturilor, ideilor, concepţiilor, sugestiilor găsite pe site se va face pe riscul propriu al fiecăruia.

Comunicarea dintre Client și Vânzător se realizează prin accesarea chat-ului online, pe pagina oficială de Facebook, email sau telefonic.

Vânzătorul nu are nici un fel de responsabilitate pentru cazul în care utilizatorul uită, pierde nickname-ul şi parola necesare accesului pe pagina http://www.saviatio.com (prejudicii cum ar fi de exemplu imposibilitatea de a beneficia de facilităţile, reducerile acordate clienţilor fideli). În cazul în care motivul limitării sau a încetării accesului la serviciile Vânzătorului este din pricina Cumpărătorului, atunci Vânzătorul nu este obligat să asigure Cumpărătorului o nouă interfaţă, un nou nume de utilizator, respectiv parolă. Vânzătorul nu răspunde nici pentru eventuale daune, pierderi, cheltuieli care rezultă din folosirea siteului http://www.saviatio.com in stare de ne-operabilitate, funcţionarea necorespunzătoare, defecţiunea, modificarea neautorizată a datelor, indiferent cine ar face acest lucru, de asemenea nici pentru cele provocate de întârzierea transmiterii informaţiei, viruşi informatici, avarii ale reţelei sau sistemului, sau produse de alte cauze asemănătoare.

Tarifele tuturor produselor sau serviciilor sunt menționate în monedă națională (RON).

În cazul plăților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea incumbă clientului.
Informațiile prezentate pe site cu privire la produse au o natură pur informative, scopuri educative și nu reprezintă sfaturi medicale și/sau rezolvării ale unor probleme medicale. Nu suntem responsabili de utilizarea incorectă sau în alte scopuri a produselor decât cele pentru care au fost create. În cazul în care aveți orice probleme de natură medicală, consultați un medic specialist.

Produsele comercializate sunt destinate utilizării exclusive în vederea îngrijirii pielii și părului. Ele nu pot fi ingerate sau băute. Femeile însărcinate sau în perioada de alăptare, persoanele cu diferite probleme de natură medicală (epilepsie, astm, etc) sau care urmează un tratament trebuie să folosească produsele care conțin uleiuri esențiale cu precauție și să consulte medicul la apariția unor efecte secundare nedorite. În cazul copiilor sau dacă sunteți alergici la ingredientele din compoziția produselor, vă recomandam să testați produsul pe o suprafață mică de piele.

Termenele de garanție ale produselor pot fi modificate de utilizator, depinzând de modul de stocare și utilizare a acestora. Vă recomandam să depozitați săpunurile pe o săpunieră prevăzută cu orificii de scurgere și aerisire, într-un mediu lipsit de umiditate, pentru a asigura o durată de utilizare îndelungată. Lumina directă poate avea efect de decolorare asupra săpunurilor. Nu suntem răspunzători de alterarea produselor păstrate în alte condiții decât cele prezentate pe site sau pe etichetă.

Fotografiile au caracter informativ, pot conține obiecte sau accesorii care nu se vând împreună cu produsul principal. Culoarea produselor comandate poate să difere de a celor din poză. Orice pagubă suferită de client ca urmare a folosirii produselor de pe site-ul www.saviatio.com va fi compensată în limita sumei plătite de cumpărător pe produsele achiziționate de la www.saviatio.com

Datele primite de la clienți sunt folosite exclusiv în scopul livrării mărfii sau pentru a trimite diferite mail-uri cuprinzând informații și promoții clienților interesați. www.saviatio.com nu utilizează datele colecționate în alt scop și nici nu le transmite altor persoane sau companii.

Informațiile despre un anumit produs exprimate prin ilustrații, descrieri au doar menirea de a prezenta respectivul produs.

După ce produsul a fost livrat, îi se va solicita Clientului realizarea unui Review ce are ca rol îmbunătățirea calităților produsului sau serviciului, respectiv informarea celorlalți potențiali client.

 

Cesionare și subcontractare

Vânzătorul poate cesiona sau subcontractă o terță parte pentru Servicii ce țin de optimizarea Comenzii. Acordul Clientului nu este necesar, însă trebuie să fie informat. Vânzătorul este responsabil față de Client pentru cesionare sau subcontractare.

Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Conținutul site-ului care include logo-uri, reprezentări, simboluri, imagini statice și dinamice, texte și alte conținute multimedia aflate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a SAVIATIO; acesta își rezervă toate drepturile obținute în acest sens.
Clientului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe persoane, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de SAVIATIO, includerea oricărui Conținut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al SAVIATIO asupra Conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al SAVIATIO.

Orice Conținut la care Clientul are sau obține acces prin orice modalitate, se află sub incidența Documentului, în cazul în care Conținutul nu este însoțit de un acord de utilizare specific și valid încheiat între SAVIATIO și acesta, și fără nicio garanție implicit sau expres formulată din partea SAVIATIO cu referire la acel Conținut.

Clientul poate utiliza un Conținut numai în scopuri personale și non-comerciale, cu mențiunea ca această utilizare să nu încalce prevederile Documentului.

SAVIATIO poate să confere Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisă într-un alt acord de utilizare, un anume conținut de care va beneficia Clientul în baza acestui acord. Acordul va defini precis perioada pe care se întinde și nu va reprezenta un contract dacă acel Client sau un terț care obține acces la acest conținut transferat și care ar putea fi prejudiciat pe perioada desfășurării acordului său după expirarea sa..
Conținutul transmis către Client direct de către Vânzător sau prin vizitarea Site-ului nu semnifică o obligație contractuală din partea SAVIATIO. Orice utilizare contrară prezentului Document a Conținutului, este interzisă.

Efectuarea unei comenzi

Comanda se realizează prin adăugarea unui produs în coșul de cumpărături, după care Clientul va efectua plata prin mijloacele indicate, moment care marchează înregistrarea comenzii.

Clientul îi pune la dispoziție Vânzătorului toate informațiile personale (corecte) necesare în vederea facilitării expedierii respective comenzi.

Anularea comenzii realizate de Client, se poate face de către Vânzător fără nicio obligație pecuniară ulterioară, în următoarele situații:
–        neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;
–        invalidarea tranzacției de către procesătorul de cârduri utilizat de SAVIATIO, în cazul plății online;
–        datele furnizate de către Client pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;
–        clientul nu a putut fi contactat pentru stabilirea procesului de livrare;

De asemenea, Clientul poate să renunțe unilateral la contract în termen de 14 zile calendaristice de la încheierea acestuia cu obligația de a returna produsul. Nu este necesară existența unor motive temeinice.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

–  ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

–  ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun.

În vederea returnării produselor trebuie respectați următorii pași:

– Returnarea contravalorii produselor se face numai într-un cont bancar, nu acceptăm colete cu ramburs!


– Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost trimise;


– Nu trebuie să poarte urme de purtare/uzură; 


– Trebuie să conțină etichetele și documentele cu care au fost trimise; 


- Nu se acceptă colete cu ramburs; 
-

Nu se primesc retururi neanunțate; 

În cazul în care Cumpărătorul decide să se retragă din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regăsește la adresa www.saviatio.com/contact cu subiectul mesajului “Returnează produse”.

Clientul va trebui să returneze și alte compensații materiale care au însoțit produsul comandat, dacă acestea există, în timp ce Vânzătorul va avea la dispoziție 14 zile de la data comunicării intenției de retragere către Vânzător.
Suma va fi returnată după cum urmează:

–        pentru Comenzile achitate cu cârd online -> prin restituire în contul din care a fost efectuată plată;

–        pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

Este posibilă, de asemenea, amânarea rambursării sumei achitate până când Vânzătorul reintră în posesia produsului comandat sau cel puțin până când există o dovadă care să ateste expedierea produsului de către Client.

Dacă produsul comandat nu poate fi livrat din varii motive, Vânzătorul va trebui să îl informeze pe Client asupra acestui fapt, iar din momentul în care livrarea a devenit absolut imposibilă, curge un termen de șapte zile în care trebuie să aibă loc returnarea prețului plătit.

Acord de confidențialitate

SAVIATIO se obligă să păstreze confidențialitatea informațiilor obținute de la Client. Derogările de la secretul confidențialității sunt prevăzute expres in Document.

Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător/Client cu privire la Comandă fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifică, transmite și distribui aceste materiale sau informații.

Sunteți, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte, păreri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul Site-ului.  SAVIATIO nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

Odată cu înscrierea în baza de date SAVIATIO, Clientul conferă consimțământul său expres de a fi contactat de alți parteneri ai SAVIATIO (producători, distribuitori).

Publicitate

Publicitatea se realizează prin intermediul comunicării Newsletterelor de către SAVIATIO, cu asigurarea confidențialității informațiilor. Clientul are libertatea de a alege primirea Newsletterelor atât în momentul înregistrării pe site, cât și ulterior, prin contactarea SAVIATIO, modificarea setărilor din Contul clientului de la secțiunea “Informații Personale”, precum și prin accesul link-ului de dezabonare de la aceste mesaje.

Facturare, prețuri, termene

Prețurile Bunurilor și Serviciilor afișate în cadrul site-ului www.saviatio.com includ T.V.A. conform legislației în vigoare.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vânzătorul va transmite Clientului factură aferentă Comenzii ce conține Bunuri și/sau Servicii vândute de SAVIATIO, exclusiv în format electronic, prin adăugarea facturii în Contul Cumpărătorului său prin poștă electronică, la adresa de e-mail menționată de Cumpărător în Contul său.

În ideea facilitării emiterii unei facturi, Clientului îi revine obligația de a-și păstra în mod concis informațiile din Contul său.

Clientul poate salva în baza sa de date informațiile privitoare la facturile existente emise de SAVIATIO.

Cumpărătorul consimte la primirea facturilor în format electronic, odată cu finalizarea Comenzii..

În cazul în care aceste informații sunt indisponibile mai mult de 48 ore în Cont de la primirea comenzii te rugăm să ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: [email protected].

Livrarea produselor

Livrarea produselor se realizează exclusiv pe teritoriul României.

Obligațiile Vânzătorului sunt următoarele:

– livrarea de produse către Client în sistem de curierat door-to-door;

– ambalarea conformă a produsului și punerea la dispoziție a oricăror documente necesare livrării.

Transferul proprietății bunurilor

Transferul proprietății are loc în momentul efectuării livrării, ulterior plătirii prețului, când Clientul semnează dovadă de primire în fața angajatului firmei de curierat.

Transferul proprietății are loc în momentul efectuării livrării, ulterior plătirii prețului, când Clientul semnează dovadă de primire în fața angajatului firmei de curierat.

Răspundere

Vânzătorul nu răspunde pentru eventuale prejudicii suferite (inclusive furt) de către Client sau alt terț ulterior livrării produsului, dacă Vânzătorul și-a îndeplinit obligațiile în mod legal.

În momentul în care o persoană își creează un Cont pe www.saviatio.com, se declară de acord cu Termenii și Condițiile Site-ului și se angajează să fie răspunzător pentru confidențialitatea informațiilor personale (nume utilizator, parola) și pentru activitatea desfășurată prin Contul său.

După înregistrare, utilizarea Conținutului echivalează cu acceptarea tacită a unor posibile modificări apărute în “Termeni și Condiții”. SAVIATIO își rezerva dreptul de a putea modifica unilateral, în orice moment, Termenii și Condițiile Site-ului, aceștia fiind opozabili Clienților / Utilizatorilor/

Cumpărătorilor de la data afișarii în Site.Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din Site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Reviewuri, comentarii, întrebări și răspunsuri

Înscrierea de Review-uri, Comentarii, Întrebări și Răspunsuri se poate face, de către Utilizatori/Clienți, în secțiunea “Părerea clienţilor noştri:”.

Clientul are libertate absolută în formularea comentariilor.

Din momentul înregistrării unui anumit Review/Comentariu/Întrebare/Răspuns pe Site, acesta își păstrează un caracter de continuitate și irevocabilitate. Fiecare Utilizator/Client, în momentul înscrierii de Review/Comentariu/Întrebare/Răspuns în secțiunile menționate, se angajează să respecte următoarele reguli:

–      să utilizeze un limbaj adecvat;

–      să se limiteze în a descrie caracteristicile produsului, detaliile comenzii și comportamentul Vânzătorului;

–      să se asigure de încadrarea corectă a conținutului introdus pe Site astfel: orice Întrebare și orice review va fi înscrisă în secțiunea “Părerea clienţilor noştri:”;

–      să formuleze comentarii obiective, în concordanță cu realitatea și să nu furnizeze sau să solicite, în niciun mod date personale sau orice altă informație care poate determina dezvăluirea acestor date personale;

–      să nu înscrie informații și/sau detalii despre URL-uri din alte site-uri comerciale ce desfășoară aceeași activitate comercială cu cea a Vânzătorului;

–      să nu folosească materiale publicitare în interes personal;

–      să nu utilizeze această secțiune pentru a comunica cu Vânzătorul.
 
Comentariul scris asupra calității produsului și desfășurării comenzii va fi însoțit de oferirea unui rating exprimat prin stele 1-5, care va contribui la rating-ul general afișat pe pagină. În situația în care Utilizatorii/Clienții atasează fișiere foto sau video Review-ului, aceștia sunt nevoiți să respecte următorul set de reguli:

–       imaginile și videoclipurile atașate trebuie să se refere la produsul sau serviciul pentru care se scrie Review-ul, respectându-se drepturile de autor;

–      imaginile și videoclipurile nu trebuie să facă referire la violență, limbaj inadecvat, sau alte chestiuni care sunt susceptibile de a ofensa sau discrimina o anumită persoană;

–      imaginile și videoclipurile nu trebuie să conțină informații sau date legate de alte persoane și nici URL-uri către Site-uri cu aceeași activitate comercială că a Vânzătorului.

Dacă un Review/Comentariu/Întrebare/Răspuns este susceptibil de a fi contrar Termenilor și Condițiilor, acesta trebuie analizat de către Vânzător și îndepărtat, dacă este necesar..

Dacă încălcarea Termenilor și Condițiilor Site-ului intervine în mod succesiv, Vânzătorul poate să suspende activitatea Utilizatorului cu privire la această secțiune.

Pentru sesizări sau reclamații legate de Bunul și/sau Serviciul achiziționat, Cumpărătorii au la dispoziție formularul de sesizări din cadrul Site-ului: www.saviatio.com/contact , subiectul “Retur”.

Vânzătorul trebuie să soluționeze reclamațiile în termen de 30 zile calendaristice de la primirea lor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC NABRES SRL este înregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Datelor cu character personal. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, SC.NABRES SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale care ne sunt furnizate.

Colectarea datelor vizează informarea Clientului cu privire la validarea, expedierea și facturarea Comenzii, soluționarea anulărilor sau a altor probleme care intervin în plasarea comenzii, expedierea de Newslettere prin email sau telefon precum și alte aspecte cum ar fi monitorizarea activității Clientului.

Prin completarea datelor în formularul de creare de Cont și/sau de Comandă Cumpărătorul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a SAVIATIO, și își dă acordul expres și neechivoc că toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopul prevăzut mai sus.

Prin citirea Documentului ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: STR. TRANSILVANIA, NR.30/5, JUD.MUREȘ, TÎRGU MUREȘ se poate pretinde confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu procesate..

În același sens, se poate cere intervenția directă asupra datelor, cum ar fi rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu se regăsește în conformitate cu Legea 667/2001 (protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date), trecerea în anonimat a unor date a căror prelucrare nu se află în cadru legal (legea menționată mai sus) sau notificarea către terții cărora le-au fost divulgate datele, dacă aceasta este posibilă și proporțională.

Este posibilă încheierea unui acord de confidențialitate între SAVIATIO și Client, care vizează furnizarea unor date cu caracter personal ale Clientului unor alte entitați juridice cu care Vânzătorul se află în relații comerciale (furnizori de servicii curierat, servicii de marketing, servicii bancare). Informațiile Clientului cu caracter personal pot fi furnizate și unor organe de stat abilitate în acest sens, în limite legale, cum ar fi Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești sau alte asemenea organe, însă doar pe baza unei cereri expres formulate.

Forță majoră

Niciuna din părți nu va putea fi trasă la răspundere pentru neexecutarea obligațiilor contractuale (totale sau parțiale), dacă o astfel de neexecutare se datorează unui caz de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, irezistibil și independent de voința părții, care o împiedică să-și execute obligațiile contractuale. Dacă în termen de 15 zile de la data producerii, evenimentul de forță majoră nu încetează, oricare dintre părți va putea denunța Contractul, fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte daune-interese. Forța majoră se probează conform legii.

Legea aplicabilă. 

Prezentul Contract este supus legii romane. În cazul în care se nasc unele litigii între SAVIATIO și Client, acestea se vor rezolva pe cale amiabilă, iar dacă nu este posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești romane competente.

 

 

 

Se actualizează…
  • Nu sunt produse în coș.