Site prezentare. Producție cosmetice special pentru afacerea dvs. Dacă doriți să luați legătură cu noi accesați secțiunea Contact!

Produse

Produsele SAVIATIO sunt manufacturate exclusiv cu ingrediente naturale?

Da, folosim exclusiv ingrediente naturale de cea mai bună calitate pentru fabricarea fiecărui produs din colecțiile noastre.

Cum găsesc săpunul care mi se potrivește?

Răspunsul este o combinație între vârstă, tipul de ten și zona de aplicare.Pentru copii cu vârsta de la 1 an la 12 ani avem un produs dedicat, pe care îl găsiți aici. Pentru adulți, avem soluții pentru toate tipurile de ten, după cum urmează:

Poți răsfoi produsele noastre și după zona de aplicare, astfel:

Pentru cel mai bun răspuns la întrebarea ta, îți recomandăm să iei legătura cu un specialist SAVIATIO, care te va ajuta să faci alegerea corectă.

Cum se păstrează săpunurile SAVIATIO?

După utilizare săpunul trebuie depozitat pe o săpunieră care permite aerisirea și uscarea adecvată a produsului. O îngrijire precară a săpunului îi va scurta durata de viață și îl va face mai dificil de folosit.

Poți răsfoi colecția noastră de accesorii pentru o îngrijire corectă a produselor.

Comenzi, livrări

Cum pot să plătesc?

Dacă vei plasa comanda prin websiteul nostru vei putea alege metodele de plată disponibile în momentul în care finalizezi comanda. La fel vei putea proceda si pe celelalte canale de vânzare pe care produsele SAVIATIO sunt disponibile.

Cum pot să returnez sau să schimb produsele?

Dacă ați folosit produsele noastre și vreți să beneficiați de garanția 200% (păstrați produsul și primiți banii înapoi), trebuie să completați acest formular:.

Cu EXCEPȚIA accesoriilor, toate produsele beneficiază de garanția 200% moneyback.

Pentru a schimba produsele comandate, trebuie să anunțați echipa SAVIATIO în maxim 48 de ore de la ridicarea coletului, iar produsele trebuie să fie însoțite de toate obiectele cu care au fost însoțite și, mai ales, să fie intacte și să nu prezinte urme de folosire. Folosiți pagina de contact pentru a face o solicitare de schimb produse. Costul transportului în cazul schimburilor este acoperit de vânzător sau de cumpărător în funcție de fiecare speță în parte.

Cum ajung produsele la mine, de unde le ridic?

Lucrăm cu curieri rapizi care vor livra produsele noastre până la ușa ta.

Dacă plasez azi o comandă, în cât timp ajung produsele la adresa mea?

În 24 de ore de la plasarea comenzii în majoritatea cazurilor. Excepție fac perioadele supraaglomerate (black friday, sărbători creștinești) și comenzile plasate după ora 15:00.

Parteneriate

Ce înseamnă un parteneriat cu SAVIATIO?

Produsele și serviciile pe care le oferim clienților au și formă B2B. Iar parteneriatele sunt clarificate astfel:

  • Plasare produse. Dacă deții un spațiu unde clienții tăi crezi că ar putea beneficia de produsele noastre, poți încheia un contract de plasare produse cu noi. Află cum pe pagina de contact.
  • Furnizare produse. Dacă poți asigura un rulaj mai consistent al produselor SAVIATIO, putem să devenim furnizori pentru tine. Află cum pe pagina de contact.
  • Bartere. Dacă îți plac produsele noastre și crezi că și clienților tăi le-ar plăcea, însă vrei să testezi asta, putem să încheiem o colaborare pe termen scurt de tip barter. Află cum pe pagina de contact.
  • Distribuție produse. Dacă ai o rețea de distribuție, retail, șamd. și crezi că produsele noastre se potrivesc publicului tău, te invităm să ne contactezi și putem începe o colaborare în acest sens.
  • Afiliere / ambasadori de brand. Dacă îți plac produsele, brandul și crezi că există o chimie între noi, tine și publicul tău, există posibilitatea ca tu să devi afiliat/ambasador al brandului nostru și pentru mai multe detalii te invităm să ne contactezi chiar acum.
Se actualizează…
  • Nu sunt produse în coș.