Site prezentare. Producție cosmetice special pentru afacerea dvs. Dacă doriți să luați legătură cu noi accesați secțiunea Contact!

Povestea Saviatio a luat naștere din pasiunea pentru natură și natural!

Cum a început?

Prin stilul de viata și practicile sănătoase dezvoltate în familie de-a lungul timpului (producția de siropuri naturale, ceaiuri, macerate și o dietă adecvată) alături de dorința de a împărtăși aceste obiceiuri persoanelor interesate de sănătatea lor, am decis să ne focusam ,la inceput, asupra unui produs vital din igiena omului care l-a curățat și mai important, l-a protejat de bacterii și virusuri de sute de ani : Săpunul.

Pasiunea pentru produse cosmetice naturale, alături de cunoștințele exacte despre chimie și efectele ingredientelor naturale cât și sintetice asupra corpului, în special asupra celui mai mare organ al omului, pielea, ne-au dat curajul să începem acest demers.

Folosind ingrediente culese din minunata floră autohtonă, adăugate în unturi și uleiuri premium, la temperaturi și timpi de reacție calculati, a luat naștere primul săpun Saviatio.

După primele săpunuri folosite de membri familiei și de prieteni, am început să observăm efectele : pielea era mai netedă, mai hidratată, a început să dispară senzația de mâncărime și disconfort, practic ne simțeam mai bine în pielea noastră, fapt care ne-a întărit convingerea că aceasta este misiunea noastră și că ceea ce facem, facem bine.

Am definitivat primele rețete de săpunuri și am început să colaborăm cu furnizori locali pentru peste 90% din ingrediente, furnizori cu care încă păstrăm o legătură strânsă, de comunitate a produselor naturale. 

Viața e plină de alegeri, unele greșite, altele bune, iar în privința cosmeticelor noi am ales varianta înțeleaptă și sănătoasă. Suntem la început de drum, dar alături de voi misiunea Saviatio de educare și trecere la un stil de viață sănătos continuă prin furnizarea de cosmetice naturale premium, totul pentru răsfățul pielii tale.

Așadar, te invităm să descoperi produsele noastre, să le testezi și să ne spui care sunt preferatele tale.

Cu drag,
Echipa SAVIATIO.

Contact

Telefon: +4 0736 179 561
[email protected]

Târgu-Mureș, Transilvania, România.

Se actualizează…
  • Nu sunt produse în coș.