Site prezentare. Producție cosmetice special pentru afacerea dvs. Dacă doriți să luați legătură cu noi accesați secțiunea Contact!

Ia legătura cu noi

Contact telefonic

Ne poți suna sau ne poți da mesaje pe whatsapp pentru orice informații,  sfaturi, nelămuriri. Te asistăm cu drag ♥️

Contact prin email

Ia legătura cu noi folosind una dintre adresele de e-mail de mai jos și îți vom analiza cererea și răspunde în cel mai scurt timp.

Parteneri

Saviatio poate fi furnizorul sau producătorul tău de produse naturale fabricate în România. Ia legătura cu noi pe una din adresele de e-mail de mai jos.

Scrie un review

Îți apreciem părerea și suntem mereu deschiși pentru orice oportunitate de îmbunătățire putem primi de la voi, clienții noștri.

Îți punem la dispoziție un formular în 4 pași simpli cu ajutoru căruia ne poți oferi sugestii cu privire la: propunere produs nou, propunere servicii noi, descriere experiență cu noi, părere generală despre noi, orice alt gând constructiv.

.

Pune o întrebare

Poți verifica lista de întrebări frecvente aici iar dacă nu găsești informațiile de care ai nevoie pe loc, te rugăm să iei legătura cu noi completând acest formular și îți garantăm că vei primi răspuns în timp util.  Cum returnez sau schimb produse?

  Dacă ați folosit produsele noastre și vreți să beneficiați de garanția 200% (păstrați produsul și primiți banii înapoi), trebuie să completați acest formular:
  .

  Cu EXCEPȚIA accesoriilor, toate produsele beneficiază de garanția 200% moneyback.

  Pentru a schimba produsele comandate, trebuie să ne anunțați în maxim 48 de ore de la ridicarea coletului. Produsele trebuie să fie însoțite de toate obiectele cu care au fost însoțite și, mai ales, să fie intacte și să nu prezinte urme de folosire. Folosiți formularul de mai sus pentru a face o solicitare de schimb produse. Costul transportului în cazul schimburilor este acoperit de vânzător sau de cumpărător în funcție de fiecare speță în parte.

  Unde ne găsești

  Poți să cumperi produsele Saviatio din mai multe magazine.

  Se actualizează…
  • Nu sunt produse în coș.